maandag 28 januari 2013

Luigi's Mansion: Dark Moon krijgt multiplayer

Luigi's Mansion: Dark Moon
Er is nieuwe informatie vrijgegeven door Nintendo over de multiplayer-stand in Luigi's Mansion: Dark Moon. De info ging over de Hunter Mode, die zowel online als offline (via draadloze communicatie) samen te spelen is. De informatie ging gepaard met een trailer die je hieronder kunt bekijken.

In de Hunter Mode kun je met maximaal 4 spelers tegelijk een tocht maken door de Scarescraper, een toren vol met spoken. In deze modus speelt iedere speler met een andere kleur Luigi en is het de bedoeling om alle spoken op een verdieping te vangen in je stofzuiger voordat de tijd om is. Als een speler af is, kunnen de andere spelers hem weer op de been helpen zodat ze als volledig team weer verder kunnen gaan.

Op de top van elke toren staat een eindbaas, die je al samenwerkend moet verslaan. Bij elk goed gepresteerd level wordt het team beloont met bonussen en upgrades die goed van pas kunnen komen bij de eindbaas-gevechten.

Het is mogelijk om het aantal verdiepingen per ronde in te stellen in de Hunter Mode. Je kunt kiezen tussen 5, 10 of 25 verdiepingen. Ook is het mogelijk om de moeilijkheidsgraad van deze modus aan te passen. Hierdoor kunnen zowel beginnende spelers als ervaren spelers een spannende spokenjacht beleven.

Luigi's Mansion: Dark Moon zal in maart in zowel de winkels als in de eShop te koop zijn, exclusief voor de 3DS.

Reacties

comments powered by Disqus

Zoeken in deze blog

 
Google+